Grotten van Han + Wildpark

De Grotten van Han liggen op ongeveer 40 kilometer vanaf het park.

Een honderdjarige tram brengt u naar de ingang van één van de mooiste grotten van Europa. Ontdek de indrukwekkende zalen in een geheel nieuw licht en laat u betoveren door hun magie. Maak een onvergetelijke reis in de tijd en ontdek de enorme Koepelzaal en de Draperieënzaal met magische weerspiegelingen.

De grot van Han, een uitzonderlijke constructie dankzij de schoonheid van de kalkafzettingen en de uitgestrektheid van de zalen, gevormd door de Lesse die haar volledig doorkruist, heeft sinds meer dan 250 jaar al bijna 30 miljoen bezoekers ontvangen. Ze is haar drie sterren in Michelins Groene Gids meer dan waard.

Naast de Grotten van Han ligt het fantastiche Wildpark. Dit Wildpark, echt uniek in zijn soort, werd in 2015 uitgerioepen tot "Het Beste Wildlife Dierenpark in België".

Te voet of met een Safari-car gaat u op avontuur in deze rustige omgeving van 250 hectare groot. Beleef een reis door de tijd en ontdek alle diersoorten die leven of geleefd hebben in deze regio. Alle dieren leven in hun natuurlijke leefomgeving. Het Wildpark is het enige park in België waar men de Europese "Big Five" kan bezichtigen: de wolf, de bruine beer, de lynx, de Europese bizon en de veelvraat.

Het Wildpark heeft ook enkele adembenemende uitzichtpunten waarbij je soms even denkt dat je op de set bent van de nieuwe Jurrasic Park van Steven Spielberg en een hele bijzondere flora. Goede schoenen, voldoende tijd en camera met volle accu zijn een must!

Er is ook een combikaart verkrijgbaar wat u extra voordeel geeft voor een bezoek aan zowel de Grotten van Han als het Wildpark. Let wel, dit is een dagvullend programma  maar een  absolute aanrader.

Meer informatie: http://www.grotte-de-han.be/nl

© 2017 - 2022 ChaletDurbuy.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel