Het vakantiepark

Bungalowpark Sunclass Durbuy ligt op slechts een half uurtje rijden van de stad Luik, op 120 km van Brussel en op 85 km van Maastricht.

Op het park is er voor jong en oud van alles te doen: tennis, voetbal, tafeltennis, volleybal, een indoor zwembad en een speeltuin voor de allerkleinsten.


Tijdens de schoolvakanties wordt er een recreatieprogramma aangeboden voor kinderen. Uw kinderen hoeven zich er dus niet te vervelen.
Ook aan de jongeren en ouders wordt gedacht want in de zomermaanden worden vanuit het park ‘outdoor’programma’s aangeboden onder deskundige begeleiding.

Bekijk hier een leuke RTL4 reportage van Camping Life welke u meteen een indruk van het park geeft: https://vimeo.com/189693481

Dagelijks kunt u op bestelling verse broodjes afhalen in de minishop op het park. Hier kunt u ook terecht voor de "vergeten" boodschappen. In de taverne AU BON COEUR (of het grote terras) kunt u genieten van een hapje en/of drankje. In en in de omgeving van het restaurant is er een WIFI-zone waar u gratis kunt internetten met uw eigen laptop, tablet of smartphone. De openingstijden van het restaurant en de minishop zijn aangepast, waarbij er verschil wordt gemaakt tusssen de schoolvakanties, de weekenden en door de weeks. Het is dan ook aan te bevelen om te reserveren. Dit kan bijvoorbeeld ook voorafgaand aan de dag van aankomst. 

Op de kaart zijn zowel budgetvriendelijke snacks als een dagmenu te vinden. Bij het eetcafé is ook een wasserette en een afhaalfrituur. Bungalowpark Sunclass Grandhan biedt u alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie in een buitengewone streek: vlakbij huis maar toch helemaal anders. 

Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook de website van het park bezoeken: https://www.sunclassdurbuy.com/nl/
 

© 2017 - 2022 ChaletDurbuy.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel